Ny marknadschef Färjestad

Emelie Ahlin efterträder Greger Artursson och blir ny marknadschef på Färjestadstravet, tillträder den 25 september.

”Emelie har ingått i Färjestadstravets partnernätverk i flera år via sitt jobb inom sälj och marknad i flygbranschen. Vi har bara goda erfarenheter från den relationen och är glada att vi kan knyta Emelie till oss nu när Greger slutat för att återförenas med FBK Hockey som ungdomsansvarig.” (Ken Karlsson)

”Jag ser med spänning fram emot min nya roll på Färjestadtravet. Att få kombinera mitt driv med att skapa långsiktiga relationer mellan människor och mitt brinnande intresse för hästar och för sporten. Detta kommer bli en utmaning som jag ser fram emot med stor entusiasm.” (Emelie Ahlin)

Vid frågor kontakta: 
Ken Karlsson, travbanechef: 0702-82 55 24
Emelie Ahlin: 0708-74 09 14