Bli ATG-medlem – Steg för steg

Att vara ATG-medlem kostar ingenting!

 1. Besök atg.se
 2. Klicka på ”Öppna Konto” högt uppe till höger
 3. Lägg in ditt personnummer, förnamn, efternamn och klicka på ”Fortsätt”
 4. Lägg in din e-postadress, välj lösenord (8-12 tecken, ska innehålla minst en siffra, minst en stor och en liten bokstav. Skriv ner!), upprepa lösenord, ditt mobiltelefonnummer, svara på kontrollfrågan och avsluta med att klicka på ”Skapa Konto”.
 5. Du erhåller nu ett användarnamn (Skriv ner!)
 6. Gå tillbaka till startsidan på atg.se och klicka på ”Logga in” högt uppe till höger. Skriv in användarnamn och lösenord samt klicka på ”Logga in”.
 7. Du är nu aktiv på spelsidan och högt uppe till höger finner du ”Mitt konto”. Klicka på den för att t.ex. sätta in pengar för att sedan kunna spela eller om du vill göra egna kontoinställningar med mailinloggning, erbjudanden via SMS etc.

Bli ATG-medlem nu – atg.se/skapakonto


Känn dig välkommen! Vi vill att det ska ge mer att vara medlem hos ATG och därför premierar vi dig lite extra. Det gör vi genom olika medlemsklipp och fasta erbjudanden som alltid gäller för den som är medlem. Så passa på, medlemskapet kostar inte en enda krona.

Som ATG-medlem får du:

 • Fri tillgång till videoarkivet i tio dagar och möjlighet att följa Live-sändningen via din dator, mobil eller surfplatta.
 • Löpande erbjudanden från ATG och ATGs samarbetspartners.
 • Möjlighet att spela var du vill och när du vill.
 • Unika intervjuer och speltips inför V75 varje vecka via ATGs nyhetsbrev.
 • Möjlighet att vinstbevaka och säkra dina vinster. Det gör du med ATG-kortet, körkort eller ID-kort när du spelar hos ombud. Läs mer.
 • En fri entré på valfri travbana värde 100 kr.
 • Bra koll på ditt spelande genom en valbar spelbudget och spelhistorik.

Bli ATG-medlem nu – atg.se/skapakonto