Lågstadielärare slog till

Kanal 75 Media. J.S.Apollo med Jan Silvén.

Men att vara världsbäst på att sitta bakom en häst inget krav för att få segerdefilera inom V75.
Att även lågstadielärare på sommarlov kan prestera styrningar av yppersta klass i travets elitserie visade Jan Silvén när han bokförde sig för karriärens första V75-seger.
J.S.Apollo mös i sin köposition när täthästarna varvade i 1.10-fart och Silvén tog det avgörande första initiativet.
– Jag ville inte ha någon häst framför mig så jag var väldigt nöjd att vi inte fick något svar. Sedan utnyttjade jag hans kurvteknik och när vi kopplat grepp så väntade jag att det skulle komma någon, men det gjorde det inte. Som liten amatör är det jätteskoj att få chansen att köra på V75, förklarade Silvén som bjöd på en rejäl segergest i sin fjärde raka triumf bakom femåringen som tränas av Jarl Spelling i Kristinehamn.

Robin Johansson, Kanal 75