Barnens Hinderbana

Barnens Hinderbana 2016 – Malmö // Foto: Bengt Persson

Missa inte att Barnens Hinderbana kommer till Karlstad och Färjestadstravet söndag den 4 juni! Där kan alla barn 6-13 år springa en kul hinderbana med 16 hinder och utmana TV-hjältarna i gatloppet. Boka startplatser på www.barnenshinderbana.se/karlstad2017/

Barnens Hinderbana är en ca 1,5 km lång hinderbana för alla barn 6 till 13 år (alla födda 2003 tom 2011) där de får ta sig förbi ca 16 roliga hinder och utmana oss kända TV-profiler i Gatloppet på slutet. Under 2016 besökte turnén 11 städer och totalt hade vi 14 000 barn som sprang banan. För 2017 har vi en ny bana med flera nya roliga hinder och dessutom en extra sträcka för klassen 11-13 år, men sista hindret är självklart Gatloppet där vi står och väntar.

När barnen kommer i mål får de ett diplom. Innan och efter varje åldersklass springer, så vill vi träffa barnen, ta kort och skriva autografer. Vi är där för deras skull och kommer hänga med barnen så mycket som möjligt under dagen så att alla får chans att träffa oss. Som förälder får du stolt titta på och heja på när ditt barn klarar utmaningen och tar sig förbi oss på sista hindret. Vi kommer även att ha fotografer som fotar alla barn runtom i banan och framförallt när de springer i Gatloppet, dessa foton kommer sen att göras tillgängliga för alla deltagare.

Dessutom arrangerar Travskolan ponnykörning och ponnypyssel under dagen.

Välkomna!